OM PHILIP ANTONAKAKIS
Afspil video

Det gør jeg

Jeg hjælper dig til at kommunikere klart og fremstå troværdigt. Det kan fx ske ved at træne dig i at bruge din krop og stemme strategisk, sådan at du fremstår overbevisende og professionel. Det kan være den afgørende faktor i mange situationer.

Når jeg hjælper mennesker til at lykkes med kommunikation, får jeg selv et kick, og tit opstår der magiske og meningsfulde øjeblikke undervejs. Det sker, når mine kunder opdager kompetencer og talenter, de ikkevidste de havde, og jeg oplever at noget lykkes for dem. De tilegner sig nye færdigheder og kan drage nytte af alle de fordele, som den bringer.

Så kan det føles, som om tiden står stille, noget falder i hak og vi føler vi bruger os selv fuldt ud.

Om Philip

Min baggrund

Mennesker har altid interesseret mig. Jeg synes det er fascinerende at lære om, hvem vi er, hvor vi er på vej hen og hvordan vi kan leve det liv, vi ønsker. En stor del af det handler om, hvordan vi kommunikerer med hinanden. Og med os selv.

 
What do you want to do ?

New mail

 

Jeg er et søgende og nysgerrigt menneske med internationale rødder: født i Congo af en dansk mor og græsk far. Efter et par år i Athen voksede jeg op i Danmark.

Oprindeligt var min drøm at blive operasanger, og jeg endte med at uddanne mig til skuespiller. Undervejs opdagede jeg, at hvem vi er som mennesker og den oplevelsesmæssige måde at arbejde med kommunikation interesserede mig mere end at stå på scenen.

Min inspiration opstod for mange år siden, da jeg oplevede interaktivt teater. Skuespillerne genskabte hverdagssituationer på scenen og inddrog publikum i en dialog. De kom til stede, blev nærværende og engagerede – og det samme gjorde jeg. I en grad, så jeg vidste, hvad jeg ville bruge mit liv på.

 
What do you want to do ?

New mail

Da jeg blev præsenteret for en genial måde at kombinere det kreative og det konkrete, viste der sig en helt ny mulighed for mig. Det betød flere år med videreuddannelse som facilitator, coach og proceskonsulent. Jeg kombinerede min skuespiller baggrund med kommunikationstræning.

For at blive dygtig, må man øve sig. Det er ligesom at køre på ethjulet cykel. Du kan se, hvordan andre gør, men du skal selv op på cyklen for at lære det.

Sådan er det også med kommunikation. At kommunikere sker i samspil med andre og er tit uforudsigeligt. Der sker noget andet, end du måske havde regnet med. Derfor kræver det træning at styrke de nødvendigefærdigheder.

Ydelser

Mit produkt

Vores liv består af mange scener, og vi udfylder mange forskellige roller alt efter om det er vores kunder eller svigerforældre vi står over for. Fællesnævneren er, at vi må være os selv, uanset hvilken rolle, vi udfylder. Jeg tro på, at vi skaber de bedste resultater, når vi kommunikerer fra vores kerne. Det kræver at vi er fortrolige med, hvem vi er og bruger de rette virkemidler.

Derfor kombinerer jeg metoder, teknikker og viden fra det kreative og det konkrete til en effektiv metode, der bringer det optimale frem i dem, jeg arbejder med. Jeg har undervist og trænet over 1000 ledere i kommunikation, og jeg bliver stadig begejstret, når jeg ser udviklingen hos den enkelte.

Det kan alle lære, og du kan lære det her.