Om Philip

Det gør jeg​

Jeg hjælper dig til at kommunikere klart og fremstå troværdigt. For eksempel ved at træne dig i at bruge krop og stemme strategisk, så du fremstår overbevisende og professionel. I mange situationer er det en afgørende faktor. 

Når jeg hjælper mennesker til at lykkes med kommunikation, får jeg selv et kick. Tit opstår der magiske og meningsfulde øjeblikke undervejs. Det sker, når mine kunder opdager kompetencer og talenter, de ikke vidste, de havde. Både de og jeg oplever, at noget lykkes for dem. De tilegner sig nye færdigheder og kan drage nytte af alle de fordele, de bringer.

Elsker mit arbejde.

 

Mit produkt

Vores liv består af mange scener. Vi udfylder forskellige “roller”, alt efter om det er vores kunder, kolleger, børn eller svigerforældre, vi står over for. En af udfordringerne er så at kunne være i “rollerne” og samtidig være os selv – være autentiske.

Jeg tror på, at vi skaber de bedste resultater, når vi kommunikerer fra vores kerne. Det kræver, at vi er fortrolige med, hvem vi er og bruger de rette virkemidler.

Jeg kombinerer metoder, teknikker og viden fra det kreative og det konkrete til en effektiv metode. Kombinationen bringer det optimale frem i dem, jeg arbejder med. 

Jeg har undervist og trænet over 1000 ledere i kommunikation, og jeg bliver stadig lige begejstret, når jeg ser udviklingen hos den enkelte.

God kommunikation kan alle lære, og du kan lære det her.

CV

Erfaring
Uddannelse
Ledelsesromanen

Her kan du købe ledelsesromanen 

Hvad leder du efter Mads?.
Læs mere

Om Philip

Min baggrund

Mennesker har altid interesseret mig. Jeg synes, det er fascinerende at lære om, hvem vi er, hvor vi er på vej hen, og hvordan vi kan leve det liv, vi ønsker. En stor del af det handler om, hvordan vi kommunikerer med hinanden. Og med os selv.

Jeg er et nysgerrigt menneske med internationale rødder. Født i Congo af en dansk mor og med en græsk far. Deraf mit navn. Efter et par år i Athen kom jeg til Danmark.

Oprindeligt var min drøm at blive operasanger men jeg endte med en uddannelse som skuespiller. Undervejs opdagede jeg, at hvem vi er som mennesker og den oplevelsesmæssige måde at arbejde med kommunikation på,  interesserede mig mere end at stå på scenen.

I 2000 medvirkede jeg i interaktivt teater, forumteater. Vi skuespillere genskabte hverdagssituationer på scenen og inddrog publikum i en dialog. De kom til stede, blev nærværende og engagerede – og det samme gjorde jeg. I en grad, så jeg vidste, hvad jeg fremover ville bruge mit liv på.

Da jeg blev præsenteret for en genial måde at kombinere det kreative og det konkrete, viste der sig en helt ny mulighed for mig. Det betød flere år med videreuddannelse som facilitator, coach og proceskonsulent. Jeg kombinerede min skuespiller baggrund med kommunikationstræning.

For at blive dygtig, må man øve sig. Det er ligesom at køre på ethjulet cykel. Du kan se, hvordan andre gør, men du skal selv op på cyklen for at lære det.

Sådan er det også med kommunikation. At kommunikere sker i samspil med andre og er tit uforudsigeligt. Der sker noget andet, end du måske havde regnet med. Derfor kræver det træning at styrke de nødvendigefærdigheder. Du kan ikke læse dig til at blive god til at kommunikere.