Kommunikationstræning


Det jeg gør

Jeg hjælper dig til at kommunikere klart og fremstå troværdigt. 
Jeg tror på, at kommunikation er en færdighed, vi alle kan træne og udvikle. Ligesom sportsfolk, musikere og skuespillere er vi også nødt til at øve os  for at blive dygtige formidlere. 
Derfor er kernen i min undervisning træning, værktøjer og feedback. 
Jeg giver dig den træningsbane du har brug for og de indsigter og værktøjer, der bringer din kommunikation til næste niveau.
Når du klart kan formidle dine budskaber, og hvad du står for, når du nemmere dine mål.
 

Om Philip

Jeg er drevet af at skabe bæredygtige resultater for mine kunder. Siden 1999 har jeg udviklet og trænet kommunikative kompetencer hos over 1000 ledere og specialister i mere end 200 virksomheder i EU, USA og Asien. 

Jeg er en udviklingsorienteret og nysgerrig person med internationale rødder. Født i Congo af en dansk mor og græsk far. Jeg tilbragte mine første år i Athen og flyttede til Danmark, hvor jeg siden er vokset op.

Oprindelig er jeg uddannet skuespiller i Aarhus i 1996. Jeg har en bachelor fra Københavns Universitet i dramaturgi og iscenesættelse fra 2004. Efterfølgende har jeg videreuddannet sig som NLP-salgspractioner, DiSC-adfærdsprofil-certificeret, proces-konsulent og coach ved Robbins Research Institute, USA. I 2022 blev jeg uddannet psykoterapeut ved Nordisk Gestalt Institut.

Jeg  arbejder både individuelt og med grupper inden for:

— Præsentation med gennemslagskraft
— Den vanskelige samtale
— Kommunikationskultur/forandringsledelse
— Personlig afklaring og coaching

Derudover er jeg forfatter til ledelsesromanen “Hvad leder du efter, Mads?”.

Kontakt

Jeg trækker på mine 20 års erfaring og skræddersyr et forløb, der passer præcist til virksomhedens behov.

Den kan bestå af få eller flere elementer fra de tre forskellige forløb – eller noget helt tredje. Skriv eller ring og fortæl om dit behov. Sammen udarbejder vi en målrettet løsning.

Ring på 2673 8050 eller skriv til philip@antonakakis.dk