Referencer

Take it from them, not from me

Den bedste blåstempling og største troværdighed ligger referencerne fra tidligere kunder. Jeg er uendeligt taknemmelig for de tilbagemeldinger, jeg har modtaget efter gennemførte forløb.

”Philip er en af de personer som jeg har mødt på min vej, som har gjort allerstørst størst indtryk på mig.

Philip har en fantastisk personlighed, favner utrolig bredt og han er virkelig dygtig til, at få det bedste frem i andre mennesker. Philips indlevelsesevne er helt unik og han er fantastisk til at “provokerer” på den gode måde, så jeg rykkede mig”. 

Carsten Lindkvist Madsen
Administrerende direktør EFG A/S

”Tak, for et fantastisk foredrag! Jeg fik den samme følelse som når jeg ser en fantastisk film og efterfølgende bliver inspireret til at gøre en indsats for at blive et bedre menneske. Det gjorde du også for mig idag, som inspiration til mit fremtidige lederskab, men faktisk også mit privatliv. Stor indsigt og troværdighed!! Tak!”

René Vestergård Nielsen
Aarhus Kommune

It was a great experience participating in a 2 day team building workshop with Philip as facilitator. Philip has an authentic approach where you easily stay open and present. Philip challenges the participants in a very caring way which is very impactful. I can definitely recommend Philip.

Jimm Feldborg
Group Vice President, Head of Product Development

Philip er en entusiastisk og engageret person, der tilfører værdi til alle HR-processer, hvor der er behov for at illustrere, spejle og matche dele af personligheden hos kursisterne. Philip er samtidig meget business-orienteret, når det handler om at vurdere hvad kunderne kan få ud af samarbejdet – han er blandt andet god til at forstå den sammenhæng, hvor HR anses for at være en del af et større kontekst. Jeg arbejder meget gerne sammen med Philip i enhver sammenhæng, der kræver stor ekspertise og viden. At Philip samtidig har humor, gør blot samarbejdet endnu bedre.

Torsten Miland, 
 Headhunter, Managing Director, Head of Board

INCUBATOR

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på et uddannelsesforløb i COOP, hvor Philip var underviser i præsentation og gennemslagskraft. Jeg selv har undervist i adskillige år og stået på podiet overfor mange hundrede mennesker i kraft af mit job som topleder i over 20 år. Alligevel formåede Philip, at bringe mig ud i grænsen af min komfortzone og retur igen – med større gennemslagskraft og selvbevidsthed end tidligere. Philip er ikke alene en dygtig formidler og underviser, han er også et ualmindeligt empatisk og sympatisk menneske, som man hurtigt holder af og nærer dyb respekt for!

 

Michael Herman
Distributionschef, COOP

Vi har i Coop anvendt Philip Antonakakis i forbindelse med henholdsvis et Lederseminar for Top 250 ledere samt et medarbejder “gå-hjem-møde”. Intentionen var at skabe refleksion over reaktioner og håndtering af større forandringer. Philips evne til at forstå Coop udfordringer og forretning samt formidle det på en særdeles nærværende og underholdende måde var imponerende, og vores intentioner blev til fulde indfriet.

Annette Otto
HR Direktør, COOP

“Jeg har haft fornøjelse af at opleve Philip både som underviser og som coach. I begge roller udviser Philip en enestående evne til at finde lige det, der skal til, for at få den enkelte til at udvikle sig. Philip formidler som underviser sin viden på en levende, inspirerende og udviklende måde med blik for den enkeltes potentiale og grænser.”

Rikke Slej
HR Business Partner Alka Forsikring

”Philip har en særlig evne til at sætte sig ind i andres sted. Han besidder en fantastisk kombination af ro og troværdig, samtidig med at han er målrettet og forretningsorienteret. Det gælder også for Philips formidling; tydelige og troværdig budskaber, der rammer lige i øjenhøjde, hvad enten det er store eller små forsamlinger.”

Trine Colding
HR Direktør, Hotel D’Angleterre

Jeg har haft den store fornøjelse at have Philip som sparringspartner og underviser i forbindelse med Præsentations teknik og Power Point. Philip er ekspert i at skabe det læringsrum, der gør at, der bliver åbnet op for de ”udfordringer”, som der kan være til stede, når man skal lave en præsentation eller formidle et budskab. Jeg har tillige haft den fornøjelse at bruge Philips enorme viden om performance når det gælder!

Lars Hovgaard Nielsen

Senior Product Owner

KAMSTRUP

Jeg har haft glæden af at blive ført igennem et forløb om Præsentationsteknik af Philip.
Philip formår som underviser at dele fagligheden og øvelser utrolig godt.
Vi var flere, med forskellige forventninger og behov på forløbet, men Philip formåede virkelig at favne dem alle. Han skaber et rum hvor der er plads til at træde ud af sin comfortzone i tryghed, ro og mag. Han sikrer også at man får forankret og implementeret sin viden.

Klaus Bech Laursen

Salgschef, OK a.m.b.a.

Referencer
Kontakt

Jeg trækker på mine 20 års erfaring og skræddersyr et forløb, der passer præcist til virksomhedens behov.

Den kan bestå af få eller flere elementer fra de tre forskellige forløb – eller noget helt tredje. Skriv eller ring og fortæl om dit behov. Sammen udarbejder vi en målrettet løsning.

Ring på 2673 8050 eller skriv til philip@antonakakis.dk