Referencer

Take it from them, not from me.

Den bedste blåstempling og største troværdighed ligger referencerne fra tidligere kunder. Jeg er uendeligt taknemmelig for de tilbagemeldinger, jeg har modtaget efter gennemførte forløb.

”Philip er en af de personer som jeg har mødt på min vej, som har gjort allerstørst størst indtryk på mig.

Philip har en fantastisk personlighed, favner utrolig bredt og han er virkelig dygtig til, at få det bedste frem i andre mennesker. Philips indlevelsesevne er helt unik og han er fantastisk til at “provokerer” på den gode måde, så jeg rykkede mig”. 

Carsten Lindkvist Madsen
Administrerende direktør EFG A/S

”Tak, for et fantastisk foredrag! Jeg fik den samme følelse som når jeg ser en fantastisk film og efterfølgende bliver inspireret til at gøre en indsats for at blive et bedre menneske. Det gjorde du også for mig idag, som inspiration til mit fremtidige lederskab, men faktisk også mit privatliv. Stor indsigt og troværdighed!! Tak!”

René Vestergård Nielsen
Aarhus Kommune

“Jeg har haft fornøjelse af at opleve Philip både som underviser og som coach. I begge roller udviser Philip en enestående evne til at finde lige det, der skal til, for at få den enkelte til at udvikle sig. Philip formidler som underviser sin viden på en levende, inspirerende og udviklende måde med blik for den enkeltes potentiale og grænser.”

Rikke Slej
HR Business Partner Alka Forsikring

”Philip har en særlig evne til at sætte sig ind i andres sted. Han besidder en fantastisk kombination af ro og troværdig, samtidig med at han er målrettet og forretningsorienteret. Det gælder også for Philips formidling; tydelige og troværdig budskaber, der rammer lige i øjenhøjde, hvad enten det er store eller små forsamlinger.”

Trine Colding
HR Direktør, Hotel D’Angleterre

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på et uddannelsesforløb i COOP, hvor Philip var underviser i præsentation og gennemslagskraft. Jeg selv har undervist i adskillige år og stået på podiet overfor mange hundrede mennesker i kraft af mit job som topleder i over 20 år. Alligevel formåede Philip, at bringe mig ud i grænsen af min komfortzone og retur igen – med større gennemslagskraft og selvbevidsthed end tidligere. Philip er ikke alene en dygtig formidler og underviser, han er også et ualmindeligt empatisk og sympatisk menneske, som man hurtigt holder af og nærer dyb respekt for!

 

Michael Herman
Distributionschef, COOP

Vi har i Coop anvendt Philip Antonakakis i forbindelse med henholdsvis et Lederseminar for Top 250 ledere samt et medarbejder “gå-hjem-møde”. Intentionen var at skabe refleksion over reaktioner og håndtering af større forandringer. Philips evne til at forstå Coop udfordringer og forretning samt formidle det på en særdeles nærværende og underholdende måde var imponerende, og vores intentioner blev til fulde indfriet.

Annette Otto
HR Direktør, COOP

Referencer
Kontakt

Jeg trækker på mine 20 års erfaring og skræddersyr et forløb, der passer præcist til virksomhedens behov.

Den kan bestå af få eller flere elementer fra de tre forskellige forløb – eller noget helt tredje. Skriv eller ring og fortæl om dit behov. Sammen udarbejder vi en målrettet løsning.

Ring på 2673 8050 eller skriv til philip@antonakakis.dk