TESTIMONIALS

Take it from them, not from me..

The best acknowledgement and the greatest credibility are references from former clients. I am deeply grateful for the responses I receive after a completed course.

”Philip er en af de personer som jeg har mødt på min vej, som har gjort allerstørst størst indtryk på mig.

Philip har en fantastisk personlighed, favner utrolig bredt og han er virkelig dygtig til, at få det bedste frem i andre mennesker. Philips indlevelsesevne er helt unik og han er fantastisk til at “provokerer” på den gode måde, så jeg rykkede mig”. 

Carsten Lindkvist Madsen
Administrerende direktør EFG A/S

”Tak, for et fantastisk foredrag! Jeg fik den samme følelse som når jeg ser en fantastisk film og efterfølgende bliver inspireret til at gøre en indsats for at blive et bedre menneske. Det gjorde du også for mig idag, som inspiration til mit fremtidige lederskab, men faktisk også mit privatliv. Stor indsigt og troværdighed!! Tak!”

René Vestergård Nielsen
Aarhus Kommune

“Kurset var af meget høj kvalitet. En fantastisk underviser, som forstår at finde lige det, der får den enkelte til at udvikle sig.” 

Rikke Slej
HR Business Partner Alka Forsikring

”Philip har en særlig evne til at sætte sig ind i andres sted. Han besidder en fantastisk kombination af ro og troværdig, samtidig med at han er målrettet og forretningsorienteret. Det gælder også for Philips formidling; tydelige og troværdig budskaber, der rammer lige i øjenhøjde, hvad enten det er store eller små forsamlinger.”

Trine Colding
HR Direktør, Hotel D’Angleterre

Testimonials