Philips evne til at nå igennem med sit budskab er imponerende, ikke mindst på grund af hans store evner som skuespiller, hvilket afstedkom et ikke blot indsigtsgivende men også særdeles underholdende foredrag! Susanne Hammer, jurist og direktionssekretær, Lærerstandens Brandforsikring    
1000 tak for et super indspark til min præsentation. Du gav mig et selvtillidsboost, så jeg følte mig rolig og afklaret under præsentationen Jeanette Press, Kommunikationschef, DAB
Jeg føler mig meget mere sikker, levende og ser mig selv komme ud over kanten, der hvor jeg brænder igennem. Du har været en fantastisk inspiration, motivator og jeg er uden tvivl blevet end bedre leder pga. dig Carsten Lindkvist Madsen, Markedschef Kinnarps
Philip is the most dedicated and competent instructor within his territory. It was very inspiring to participate in Philip's training Martin Skjødt Poulsen, IT sikkerhedsekspert, Dansk Supermarked A/S
Stimulating, thought provoking, and very well received by a group of “seasoned veterans” who prior to the session thought they were experts but left with a whole new perspective and inspiration on how to improve their performance Andrew Graham, Senior Vice President, Systematic UK
Philips role as instructor was highly appreciated. It was a pleasure for all of us to work with him. His ability to guide in respect for the individual was a valued quality Ellen Andersen, VP, Vestas Wind Systems
Specielt den praktiske del gav deltagerne det største løft. Især instruktørens evne til at fange de vigtigste indsatsområder og efterfølgende gennem rollespil at synliggøre dem for deltagerne var helt unik Flemming Jensen, Product Group Manager, Kamstrup
Hvis man i udgangspunktet er skeptisk over for en metode, og denne skepsis bliver gjort helt og aldeles til skamme, er det vel den bedste anbefaling, der kan gives Mikael Bonde Nielsen, Kommunikationsdirektør Coca-Cola Nordic Services
Philip besidder en fantastisk kombination af ro og troværdig, samtidig med at han er målrettet og forretningsorienteret. Det gælder også for hans formidling; tydelige og troværdig budskaber, der rammer lige i øjenhøjde. Trine Colding, HR chef, Post Danmark  
Det er det absolut bedste kursus jeg har taget. Jeg føler jeg står tilbage med en masse værktøjer, som jeg prøver at realisere i mit daglige arbejde. Foreløbig med succes. Kan kun anbefale dette kursus (præsentationsteknik) Jonas Troelsen, Teamleder dôTERRA
Perfekt blanding af teori og praksis. Meget givende, at Philip var skuespiller og derfor kunne indlægge 'on the stage' rollespil. Mette Vorre, HR Business Partner, Simcorp


Dit kropssprog gør dig til vinder

Dit kropssprog gør dig til vinder

Om at ændre på vores humør og udstråling ved at ændre kropssprog

’Sid ordentligt på stolen’ – ’ret ryggen’ – ’op med hovedet min ven’. Vi ved det godt, men nu er det bevist: Vores kropsholdning betyder noget for, hvordan andre opfatter os. Men det nye er, at det faktisk betyder en del for os selv og vores mentale og emotionelle tilstand, og endnu nyere (og mere spændende, synes jeg) er det, at man nu ved hvorfor. Som skuespiller har jeg i mange år vidst, at jeg kunne påvirke mine følelser og derved min udstråling ved at bevæge kroppen på en bestemt måde, men her får jeg forklaringen på hvorfor.

På TED talk så jeg så for nylig en præsentation med Amy Cuddy, social psykolog og forsker der underviser på flere kendte businessskoler i USA. I videoen forklarer hun, hvad der sker med din biokemi, når du står med rank ryg og armene i siden eller bøjer sammen og gemmer dig.

Lær mere om dit og andres kropssprog på 2 dages åbent kursus i kropssprog i København. Klik her for mere info: Kursus i kropssprog

Selvtillid eller ikke
Amy Cuddy fortæller om, at hun sammen med andre forskere nu har bevist, at vores kropsholdning er med til at bestemme, om der er høje niveauer af det mandlige kønshormon testosteron i vores krop, eller om der er lave. Testosteron er med til at booste den handlingsorienterede side af dig. Den side med selvtillid (og lækkert hår;-)) og gå på-mod. Samtidigt kan din kropsholdning også påvirke, hvorvidt du har meget eller lidt cortisol i din krop. Cortisol kaldes også stresshormonet, og det vil du helst ikke have alt for meget af, hvis du fx skal holde en præsentation eller til en jobsamtale.

Se videoen her. Den varer små 20 min., men tro mig, det er alle 20 minutter værd. Klik på billedet:

 Amy Cuddy, TED talk

Jeg kan selv mærke en forskel, når jeg skal holde et foredrag, og jeg finder to minutter til at lave min ’power pose’ lige inden. Det begynder at snurre i mit bryst, mit energiniveau stiger, og jeg bliver mindre nervøs. Ja, for selvom jeg efterhånden har holdt mange foredrag og er uddannet til at stå på en scene, så kan jeg altså godt blive lidt nervøs, når folk sidder dernede og forventer noget af mig.

Brug det lille trick, hvis du skal præstere noget særligt en dag, og brug din viden om, hvad den nedtrykte kropsholdning gør ved dit cortisol- og testosteronniveau.

Ret brystet op mod himlen, løft hagen, sæt hænderne i siden og mærk fødderne på jorden – og vær så en gang imellem lidt crazy og lav den ultimative power pose på toilettet med hænderne op i victory som på indlæggets foto.

Mærker du også forskellen?

Skriv et svar

ANTONAKAKIS.DK – Ravnebakkevej 4a, Gurre, 3490 Kvistgård – Denmark – tlf. +45 26 73 80 50 – philip@antonakakis.dk

Har du lyst til at følge med en gang om måneden og få gode tilbud og gratis tips og historier om adfærd og kommunikation?

Har du lyst til at følge med en gang om måneden og få gode tilbud og gratis tips og historier om adfærd og kommunikation?Navn:

Email:

 

JA TAK,jeg vil gerne ringes op
og høre mere om et eller flere
af produkterne på siden.


Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer