Philips evne til at nå igennem med sit budskab er imponerende, ikke mindst på grund af hans store evner som skuespiller, hvilket afstedkom et ikke blot indsigtsgivende men også særdeles underholdende foredrag! Susanne Hammer, jurist og direktionssekretær, Lærerstandens Brandforsikring    
Perfekt blanding af teori og praksis. Meget givende, at Philip var skuespiller og derfor kunne indlægge 'on the stage' rollespil. Mette Vorre, HR Business Partner, Simcorp
Philip besidder en fantastisk kombination af ro og troværdig, samtidig med at han er målrettet og forretningsorienteret. Det gælder også for hans formidling; tydelige og troværdig budskaber, der rammer lige i øjenhøjde. Trine Colding, HR chef, Post Danmark  
Specielt den praktiske del gav deltagerne det største løft. Især instruktørens evne til at fange de vigtigste indsatsområder og efterfølgende gennem rollespil at synliggøre dem for deltagerne var helt unik Flemming Jensen, Product Group Manager, Kamstrup
Det er det absolut bedste kursus jeg har taget. Jeg føler jeg står tilbage med en masse værktøjer, som jeg prøver at realisere i mit daglige arbejde. Foreløbig med succes. Kan kun anbefale dette kursus (præsentationsteknik) Jonas Troelsen, Teamleder dôTERRA
1000 tak for et super indspark til min præsentation. Du gav mig et selvtillidsboost, så jeg følte mig rolig og afklaret under præsentationen Jeanette Press, Kommunikationschef, DAB
Jeg føler mig meget mere sikker, levende og ser mig selv komme ud over kanten, der hvor jeg brænder igennem. Du har været en fantastisk inspiration, motivator og jeg er uden tvivl blevet end bedre leder pga. dig Carsten Lindkvist Madsen, Markedschef Kinnarps
Hvis man i udgangspunktet er skeptisk over for en metode, og denne skepsis bliver gjort helt og aldeles til skamme, er det vel den bedste anbefaling, der kan gives Mikael Bonde Nielsen, Kommunikationsdirektør Coca-Cola Nordic Services
Philip is the most dedicated and competent instructor within his territory. It was very inspiring to participate in Philip's training Martin Skjødt Poulsen, IT sikkerhedsekspert, Dansk Supermarked A/S
Philips role as instructor was highly appreciated. It was a pleasure for all of us to work with him. His ability to guide in respect for the individual was a valued quality Ellen Andersen, VP, Vestas Wind Systems
Stimulating, thought provoking, and very well received by a group of “seasoned veterans” who prior to the session thought they were experts but left with a whole new perspective and inspiration on how to improve their performance Andrew Graham, Senior Vice President, Systematic UK
De 5 problemløsende spørgsmål

De 5 problemløsende spørgsmål

Om de spørgsmål (og svar), der kan revolutionere din dag
Hvor mange gange i løbet af en uge møder du en forhindring, som du gerne ville være foruden? Måske synes du, at du møder bump på vejen hver dag.

På min lederuddannelse hos Anthony Robbins forrige sommer lærte han mig om de 5 spørgsmål, der kan vende vores fokus. Her deler jeg redskabet med dig, så du også lettere kan vende en dårlig dag til en bedre – eller ligefrem en god:

  1. Hvad er godt ved det her problem?
  2. Hvad er endnu ikke perfekt?
  3. Hvad er jeg klar til at gøre, for at få det hele til at blive, som jeg gerne vil have, det skal være?
  4. Hvad er jeg klar til at stoppe med, for at jeg kan få det til at blive, som jeg gerne vil have det?
  5. Hvad kan jeg gøre for at nyde processen?

Eksempelvis brugte jeg spørgeteknikken forrige sommer, da vores ene kat blev kørt ned, og vi desværre måtte aflive den. Hele familien sørgede over det lille liv, som vi måtte sige farvel til, og især vores datter på ni var hårdt ramt.

En morgen spurgte hun mig, om jeg ikke nok ville stille hende de der spørgsmål, som hjalp (det fornægter sig ikke, at hun er datter af en underviser og coach ;-)).
Normalt om morgenen ville katten lunte ind og lægge sig på hendes mave parat til at modtage nusning, så tidspunktet var kritisk.

’Ok skat, hvad er godt ved det her problem?’, spurgte jeg, og I kan måske nok gætte hendes svar.
’Der er ikke noget som helst godt ved at Alfie er død’, storhulkede hun selvfølgelig.
Jeg blev ved med at spørge ind til hende og situationen, indtil hun lyste op og udbrød:
’Så skal vi have en sød, lille ny killing, far’.
Et enkelt spørgsmål og svar fik hende til at ændre sit fokus.

Så næste gang du står overfor en bakke, der ved første øjekast får dig til at syde og sprutte, så ved du, at du har et valg. Du kan sige:’F…, hvor jeg hader det. Den dumme møgbakke, den gør mig trist og arrig og irriteret og *&%€#”!’.
Eller du kan bruge de 5 spørgsmål til at vende bakken på hovedet.

Hvad vælger du?

 

Skriv et svar

ANTONAKAKIS.DK – Ravnebakkevej 4a, Gurre, 3490 Kvistgård – Denmark – tlf. +45 26 73 80 50 – philip@antonakakis.dk

Har du lyst til at følge med en gang om måneden og få gode tilbud og gratis tips og historier om adfærd og kommunikation?

Har du lyst til at følge med en gang om måneden og få gode tilbud og gratis tips og historier om adfærd og kommunikation?Navn:

Email:

 

JA TAK,jeg vil gerne ringes op
og høre mere om et eller flere
af produkterne på siden.


Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer