1000 tak for et super indspark til min præsentation. Du gav mig et selvtillidsboost, så jeg følte mig rolig og afklaret under præsentationen Jeanette Press, Kommunikationschef, DAB
Philip is the most dedicated and competent instructor within his territory. It was very inspiring to participate in Philip's training Martin Skjødt Poulsen, IT sikkerhedsekspert, Dansk Supermarked A/S
Det er det absolut bedste kursus jeg har taget. Jeg føler jeg står tilbage med en masse værktøjer, som jeg prøver at realisere i mit daglige arbejde. Foreløbig med succes. Kan kun anbefale dette kursus (præsentationsteknik) Jonas Troelsen, Teamleder dôTERRA
Hvis man i udgangspunktet er skeptisk over for en metode, og denne skepsis bliver gjort helt og aldeles til skamme, er det vel den bedste anbefaling, der kan gives Mikael Bonde Nielsen, Kommunikationsdirektør Coca-Cola Nordic Services
Specielt den praktiske del gav deltagerne det største løft. Især instruktørens evne til at fange de vigtigste indsatsområder og efterfølgende gennem rollespil at synliggøre dem for deltagerne var helt unik Flemming Jensen, Product Group Manager, Kamstrup
Perfekt blanding af teori og praksis. Meget givende, at Philip var skuespiller og derfor kunne indlægge 'on the stage' rollespil. Mette Vorre, HR Business Partner, Simcorp
Jeg føler mig meget mere sikker, levende og ser mig selv komme ud over kanten, der hvor jeg brænder igennem. Du har været en fantastisk inspiration, motivator og jeg er uden tvivl blevet end bedre leder pga. dig Carsten Lindkvist Madsen, Markedschef Kinnarps
Philips evne til at nå igennem med sit budskab er imponerende, ikke mindst på grund af hans store evner som skuespiller, hvilket afstedkom et ikke blot indsigtsgivende men også særdeles underholdende foredrag! Susanne Hammer, jurist og direktionssekretær, Lærerstandens Brandforsikring    
Stimulating, thought provoking, and very well received by a group of “seasoned veterans” who prior to the session thought they were experts but left with a whole new perspective and inspiration on how to improve their performance Andrew Graham, Senior Vice President, Systematic UK
Philip besidder en fantastisk kombination af ro og troværdig, samtidig med at han er målrettet og forretningsorienteret. Det gælder også for hans formidling; tydelige og troværdig budskaber, der rammer lige i øjenhøjde. Trine Colding, HR chef, Post Danmark  
Philips role as instructor was highly appreciated. It was a pleasure for all of us to work with him. His ability to guide in respect for the individual was a valued quality Ellen Andersen, VP, Vestas Wind Systems


Burger, bajer og b**wjobs

Burger, bajer og b**wjobs

Om at gøre det, der gør os glade (det meste af tiden)

Min hustru fortalte mig om en erhvervspsykologs protest mod biodynamiske salater, løbeture og detox te som kur til stressramte kvinder. Hun havde på tv i stedet anbefalet sofa, slik og tv-serier.

Selvfølgelig har erhvervspsykologen fået diverse helseguruer på nakken med de udtalelser, men selvom jeg er en stærk fortaler for at leve sundt, er der noget dejligt befriende i hendes politiske ukorrekthed. Det kan være stressende nok hele tiden at skulle gøre ’det rigtige’.

Det næste spørgsmål, der meldte sig, var, hvad er det så mænd har brug for. Min umiddelbare respons var burger, bajer og blowjobs (lidt plat – tilgiv mig).
Ok, men de første to dele af treenigheden ville jeg nu temmelig sikkert blive træt af i løbet af et par dage.

Tak Philip. Nok af det platte. Men er der ikke en balance at finde her, hvor det sjove går i spænd med det nødvendige? Hvor vi kan finde mere af det, der gør os godt og gør os glade på samme tid?

Fed fordybelse
Jeg er lige kommet hjem fra Portugal. En arbejdsferie kan man kalde det. Sammen med min skrive-buddy tog vi en uge ud af den tætpakkede kalender for at gå i hi og skrive på vores bog ”Acting Leadership”.

Det er nu ikke bogen, det her skal handle om, men om det, det har betydet for mig at gøre det, jeg elsker allermest i en uge: At fordybe mig.

Mad på stranden efter en god skrivedag

Mad på stranden efter en god skrivedag

Det var en fantastisk inspirerende uge, og som ordet i sin betydning siger, in spirit, be-sjælet, befandt jeg mig i kontakt med min sjæl. Jeg var i godt selskab med en person , der fik det bedste frem i mig, og jeg fordybede mig i en kreativ proces.

Jeg kom hjem med energi på alle batterierne, og nej, det var ikke en ferie. Vi arbejdede på opgaven hele tiden. Mens vi spiste, diskuterede vi bogens temaer. Under vores daglige løbeture bearbejdede vi stoffet og ellers skrev vi, til blodet flød fra fingerspidserne (næsten). Selv om natten bearbejdede vores underbevidsthed materialet. Der var intet andet end os, naturen og bogen. Det var SÅ FEDT.

Stemmer fra dybet
Tilbage i Danmark. Min hverdag råber, og jeg har allermest lyst til at fortsætte mit liv i fordybelse.

”Argh, du kan ikke hele tiden bare sidde og læse og skrive”, siger min samvittighed fra dybet. ”Du skal også forberede det der kursus, som du skal afholde i morgen og svare på mails og få ringet til den og den og den. Det kan ikke være hyggesvir det hele”.

Men… det der giver mig mest værdi i livet lige nu, skal jeg huske at gøre. Det er det, jeg vil frem til, og det er det, min skrivetur til Portugal lærte mig. Lad os for filan prioritere lidt mere af det sjove.

Den rigtige cocktail
Måske kan det her for nogle lyde som om, at jeg egentlig ikke gider mit arbejde med at undervise i kommunikation. Jeg ved godt, at jeg skal træde varsomt her, for jeg elsker mit arbejde med at flytte folk i den gode retning. Det er bare gået op for mig, at jeg har brug for at finde den rigtige cocktail mellem alle elementerne i mit arbejde. Den rette work-work balance.

Tit glemmer jeg at sætte tid af til fordybelse. I myldretrafikken mellem møder, telefonsamtaler, mails, kursusforberedelse, foredrag og jeg skal komme efter dig, så smutter det der med at sætte tid af til det, der leverer energi tilbage til mig selv.
Vi glemmer, når det går stærkt. Vi drukner så meget i burde-skulle-måtte, at vi holder op med at reflektere over, hvad det er, der virkelig gør os glade i vores arbejde.

Kan vi gøre noget for at få mere af det, vi er vilde med at lave?
Det spørgsmål slår jeg på tromme for, at vi husker at stille os selv. Det fortjener vi at huske, og vi fortjener at ændre kursen en anelse, hvis vi gør for lidt af det sjove.

Så, nu skal jeg se Kanal K, mens jeg spiser frokost, og så skal jeg sidde og skrive på bogen i et par timer. Ahhh.

Ps: Jeg kan anbefale Sofia Mannings bog ”Hvad er det egentligt, du vil”. Den leverer hjælp til at identificere, hvad og hvordan vi finder ind til vores passion og finder tid til at få det til at ske i den virkelige verden.

Skriv et svar

ANTONAKAKIS.DK – Ravnebakkevej 4a, Gurre, 3490 Kvistgård – Denmark – tlf. +45 26 73 80 50 – philip@antonakakis.dk

Har du lyst til at følge med en gang om måneden og få gode tilbud og gratis tips og historier om adfærd og kommunikation?

Har du lyst til at følge med en gang om måneden og få gode tilbud og gratis tips og historier om adfærd og kommunikation?Navn:

Email:

 

JA TAK,jeg vil gerne ringes op
og høre mere om et eller flere
af produkterne på siden.


Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer